Begeleiding

Het Pakhuys werkt niet met standaard "producten", maar is juist gespecialiseerd in het realiseren van MAATWERK voorzieningen.

Wij werken graag, samen met u, om aan de slag te gaan met uw hulpvraag, met uw zorgvraag of uw coaching- of begeleidingsvraag. Dat vanuit de vraag werken is één van de belangrijke expertise waar Het Pakhuys zich in kan onderscheiden. Maatwerk (ook leeftijd adequaat) op het gevraagde niveau interventies inzetten en gaandeweg ook (in de realiteit van de dag) mee- en doorontwikkelen voor diegene die de coaching of begeleiding krijgt, is een standaard manier van werken van Het Pakhuys.

Met andere woorden: wij gaan graag, met u samen, aan de slag, op een laagdrempelige wijze, om die thema's beet te pakken waar u tegenaan loopt in uw dagelijkse leven, waardoor u (nog) niet optimaal functioneert. Dit doen wij altijd op een zo laagdrempelig mogelijk wijze, direct voor en met de werkvloer, de mensen die het nodig hebben.

Het opgaan in een bestaande keten van hulp, zorg of begeleiding en het blenden van die verschillende integrale interventies, is één van onze expertises.

Interesse?

Als u interesse of vragen heeft over coaching of begeleiding voor uzelf, of voor uw collega's
of uw medewerkers, of uw kind, of u wilt bijvoorbeeld een coaching- of begeleidingstraject
voor (groepen) kinderen of jongeren, schroom dan niet ons geheel vrijblijvend te bellen via 010-5918238 of te mailen via: info@praktijkhetpakhuys.nl

Ook als u hulp nodig heeft bij het inventariseren van dé problematiek in uw school, of op
een andere werkvloer, of op een afdeling of in een groep, dan bent u welkom om ons te bellen.
En natuurlijk bent uzelf ook van harte welkom als u gewoon voor uzelf een coaching of begeleidingstraject wil gaan realiseren. Dat vindt dan meestal gewoon plaats op de locatie
van Praktijk Het Pakhuys.

Het begeleiden van volwassenen, relaties, gezinnen, jongeren en kinderen (vanaf 4 jaar) & professionals.