Links naar informatie en externe onafhankelijke bronnen:

Om een pdf te openen of te kunnen lezen heeft u wel de Adobe Reader nodig. Deze software kunt u gratis downloaden via: http://get.adobe.com/nl/reader/

Hieronder enkele pdf's, waarin u kunt lezen volgens welke regels en afspraken wij werken, en waar wij als individuele medewerkers en als Praktijk ons aan zullen willen maar ook moeten houden. Mocht u hier vragen over hebben, dan mag u ons altijd bellen via 010-5918238. Wij vinden het belangrijk om u alles goed uit te leggen.

 

 

Vragen of klachten
Mocht u onverhoopt niet tevreden zijn over onze praktijk of over een medewerker, of is er iets voorgevallen wat u graag bespreekbaar wilt maken, dan hopen wij dat u zo snel mogelijk contact met ons opneemt via 0105918238 zodat wij het probleem kunnen gaan oplossen. Ook vinden wij het erg belangrijk om te kunnen leren van mogelijke fouten die er gemaakt worden, dus schroom alstublieft nooit om ons te vertellen als iets niet goed is gegaan.

  • Intern hebben wij ook een procedure om echte inhoudelijke klachten "onafhankelijk" te kunnen behandelen. U kunt dan ook bellen via 010-5918238 of bij spoed: 0627407775.
  • Ook zijn alle therapeuten van Het Pakhuys aangesloten bij het SCAG register, zie https://www.scag.nl/

Disclaimer:
Wij vinden het belangrijk om u te helpen juiste en actuele informatie te vinden, of om u op weg te helpen naar onafhank
elijke informatiebronnen. U kunt echter geen rechten ontlenen aan informatie op onze website. Ook is Praktijk Het Pakhuys niet aansprakelijk voor de informatie die wordt aangeboden op websites van derden of de juiste werking van die websites. Zie ook onze disclaimer

Het begeleiden van volwassenen, relaties, gezinnen, jongeren en kinderen (vanaf 4 jaar) & professionals.