Links m.b.t. zorgverzekeringen 2017

Als u wil weten hoeveel vergoedingen u op jaarbasis kan krijgen voor uw consulten of die van uw kind. Of als u wil weten wat bij uw eigen verzekeraar het dag maximum voor de vergoedingen zijn dan raden wij u aan om altijd even te bellen met uw eigen zorgverzekeraar, plus even te kijken op de pagina's van uw eigen therapeut. Daar staat specifiek waar u op moet letten, o.a. het verschil van vergoedingen voor minderjarige kinderen en volwassenen.

Vergoedingen voor psychosociale, complementaire zorg of alternatieve psychologische zorg komen altijd uit aanvullende pakketten. Het voordeel daarvan is dat u uw eigen jaarrisico (minimaal €385,00) niet eerst helemaal hoeft op te snoepen.

 Onderstaande externe bronnen geven u een kort en versneld inzicht in welke zorgverzekeraar ons wel of minder of niet vergoed:

Nuttige informatie over collectiviteit = elke burger kan vanuit allerlei instanties of vanwege lidmaatschap verenigingen collectiviteit of extra korting verkrijgen op premies; u zult er alleen zelf om moeten vragen of naar moeten informeren, vaak elk jaar weer. De collectiviteit vanuit uw werkgever is vaak al lang niet meer de enige mogelijkheid en ook niet persé de hoogste korting die u dan kunt krijgen, zie onderstaande links:

Heeft u een laag inkomen: zie dan ook deze handige links:

  • Tot slot nog 1 tip: wij raden u aan om zelf alle bonnen mbt zorg goed te bewaren en die zorgkosten die u niet vergoedt heeft gekregen per jaar, bij elkaar op te tellen, en te kijken bij uw IB aangifte of u aan de drempel komt, om die zorgkosten dan af te trekken van uw belastingen.

Disclaimer:
Wij hebben geprobeerd een zo volledig mogelijk beeld te geven over welke verschillende mogelijkheden er zijn om tegemoetkomingen te krijgen in de kosten. U kunt geen rechten ontlenen aan de informatie op deze pagina. Ook kunt u geen rechten ontlenen aan de informatie die u gegeven wordt via de links die wij op onze website vermelden ! Disclaimer.pdf

Het begeleiden van volwassenen, relaties, gezinnen, jongeren en kinderen (vanaf 4 jaar) & professionals.