Marion Vogelaars

Marion behandelt en begeleid kinderen vanaf 4 jaar t/m circa 12 jaar.
(afhankelijk van de belevingswereld van een kind soms ook ietwat oudere kinderen)
De kwaliteiten van Marion zijn o.a.:

  • het coachen van kinderen.
  • het begeleiden van kinderen.
  • het begeleiden van ouders.
  • psychosociale zorg bieden in de vorm van integratieve psychotherapie/kindertherapie. (=spelenderwijs)

  • Lesgeven. Marion is ook leerkracht in het basisonderwijs.
  • Marion is lid van de volgende erkende beroepsverenigingen:
  • AGB code van deze zorgverlener is: 90041340
  • Marion Vogelaars is aangesloten bij de volgende geschilleninstantie: https://www.scag.nl/

 

Vergoedingen:
Praktijk Het Pakhuys werkt op basis van restitutie, wat inhoudt dat u de consulten zelf bij ons afrekent. Tot 2017 werden de zorgverrichtingen van Marion (deels) vergoedt door de meeste zorgverzekeraars. Niet allemaal. 40 à 45 euro is een gemiddeld dag-maximum aan vergoeding (soms hoger/lager) voor psychosociale zorg aan kinderen en wordt dan vanuit (alleen) de aanvullende pakketten vergoedt. Hoe hoog uw eigen jaar-pot of die van uw kinderen is, en het exacte dag-maximum, zijn beide geheel afhankelijk van het door u gekozen aanvullende pakket!

ECHTER m.b.t. vergoedingen kindertherapie: wij adviseren u zelf altijd navraag te doen bij uw eigen zorgverzekeraar in hoeverre de psychosociale zorg voor kinderen, integratieve kindertherapie en/of psychosociale begeleiding van Marion Vogelaars vanaf 2017 nog wordt vergoedt door het door uw gekozen aanvullende pakket. Dit kan in 2017 per zorgverzekeraar verschillen.

Zie hiervoor o.a. Informatie zorgverzekering 2017. Ook kunt u bij elke zorgverzekeraar ONLINE zoeken op psychosociale zorg of integratieve kindertherapie en dan op Praktijk Het Pakhuys, onze postcode (3111PM) invoeren. Zodra u Praktijk Het Pakhuys heeft gevonden, dan geven zij aan dat Het Pakhuys een contract heeft, en kunt u zien of Marion Vogelaars als behandelaar wordt vergoedt. Als dat inderdaad het geval is, gaan de voorwaarden van uw specifieke aanvullende pakket dus ook voor u of uw kind op. Mocht Marion er niet bij staan, raden wij u ten sterkte aan om zelf uw zorgverzekeraar te bellen, voor actuele informatie !

Wijzelf zullen helaas pas medio februari 2017 meer duidelijkheid kunnen geven over de vergoedingen van de consulten van Marion in 2017. Vaak zijn zorgverzekeraars bereidt reeds gestarte behandelingen te blijven vergoeden. Dus vraag hen daar altijd naar.

De Jeugdwet - het begeleiden van kinderen vanuit de jeugdwet:
Praktijk Het Pakhuys heeft met gemeente Schiedam een contract om kinderen vanuit de Jeugd-wet te begeleiden. Marion begeleidt kinderen vanaf 4 jaar t/m circa 13 jaar. Uw kind moet om in aanmerking te komen voor deze begeleiding vanuit de jeugdwet wel woonachtig zijn in de gemeente Schiedam, en aan bepaalde voorwaarden voldoen, welke wij u graag uitleggen. Zo'n traject verloopt dan v.w.b. de benodigde ZIN indicatie en bijbehorende administratie altijd eerst via het lokale WOT team (=wijkteams) in uw eigen wijk in Schiedam. Wij helpen u graag dit alles uit te leggen en zo spoedig mogelijk uw weg daar naartoe te vinden. Bel ons gerust voor meer informatie via 010-5918238.

Het begeleiden van volwassenen, relaties, gezinnen, jongeren en kinderen (vanaf 4 jaar) & professionals.